גראטן טריו ירקות שורש ברוטב שמנת פסטו של רון יוחננוב
הגראטן שלא תוכלו לעמוד בפניו – גרסה צבעונית מיוחדת עם שמנת לבישול 10% של השף הלבן. אתם חייבים לנסות!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים למנה אחת:
מצרכים
- 2 תפוחי אדמה בינוניים
- 2 סלקים בינוניים
- 2 בטטות בינוניות
- 250 מ"ל שמנת לבישול 10% של השף הלבן
- 100 גרם פתיתי טריו של השף הלבן
- 2 כפות פסטו איכותי
- קורט אגוז מוסקט
- מלח/פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור על 180 מעלות.
-
02.
בעזרת מנדולינה חותכים את הירקות לפרוסות דקות. אפשר גם עם סכין חדה וחלקה.
-
03.
מסדרים בצורת ספירלה בתבנית.
-
04.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים לרוטב, ושופכים מעל. אין צורך בכיסוי התבנית באף שלב.
-
05.
מכניסים לתנור ואופים כ-45 דקות או עד שהירקות רכים וזהובים.
טיימר מופעל
-
06.
מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים