גראטן טריו ירקות שורש ברוטב שמנת פסטו של רון יוחננוב | השף הלבן

גראטן טריו ירקות שורש ברוטב שמנת פסטו של רון יוחננוב

הגראטן שלא תוכלו לעמוד בפניו – גרסה צבעונית מיוחדת עם שמנת לבישול 10% של השף הלבן. אתם חייבים לנסות!

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
גראטן טריו ירקות שורש ברוטב שמנת פסטו של רון יוחננוב
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים למנה אחת:

מצרכים
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2 סלקים בינוניים
  • 2 בטטות בינוניות
  • 250 מ"ל שמנת לבישול 10% של השף הלבן
  • 100 גרם פתיתי טריו של השף הלבן
  • 2 כפות פסטו איכותי
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח/פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור על 180 מעלות.

  • 02.

    בעזרת מנדולינה חותכים את הירקות לפרוסות דקות. אפשר גם עם סכין חדה וחלקה.

  • 03.

    מסדרים בצורת ספירלה בתבנית.

  • 04.

    בקערה מערבבים את כל המרכיבים לרוטב, ושופכים מעל. אין צורך בכיסוי התבנית באף שלב.

  • 05.

    מכניסים לתנור ואופים כ-45 דקות או עד שהירקות רכים וזהובים.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 06.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(2)