מתכון לקט להקפצה עם פוזילי אלאוליו | השף הלבן

לקט להקפצה עם פוזילי אלאוליו

לקט להקפצה עם פוזילי אלאוליו

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לקט להקפצה עם פוזילי אלאוליו

המרכיבים ל 3 מנות:

  • 1 שקית לקט להקפצה עם פסטה פוזילי מוקפא סנפרוסט (800 גרם)
  • 8 שיני שום, פרוסות דק
  • 1 כפית בזיליקום יבש
  • קורט צ'ילי, גרוס ( לא חובה)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף טימין טרי
  • 3 כפות פטרוזיליה טרייה, קצוצה
  • שמן זית לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם שמן בווק או במחבת רחבה .

  • 02.

    להוסיף את כל החומרים למעט הלקט ועשבי התיבול הטריים, ולטגן כ-2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    להוסיף את הלקט ולהקפיץ במשך כ- 10 דקות על להבה גבוהה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    להוסיף את הטימין והפטרוזיליה לערבב, ולהגיש.

הכנת? כאן מדרגים
(122)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.