דלעת מוקפצת בניחוח אסייתי
מתכון לתוספת טעימה בסגנון אסייתי של קוביות דלעת מוקפצות עם חלב קוקוס וכוסברה קצוצה
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6:
- 1 קילוגרם דלעת
- 4 שיני שום
- 2 בצלים
- צרור כוסברה או בזיליקום
- 1 כפית פלפל
- 1 כפית פלפל צ'ילי
- מלח גס אפור
- 4 כפות שמן זית
- 1/4 כוס משקה תנובה סויה לייט
- 1/4 מיכל חלב קוקוס או כפית שמן קוקוס (רצוי אורגני)
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הדלעת לקוביות בגודל 2 ס"מ.
-
02.
חותכים את הבצל לטבעות וכל טבעת לחצי.
-
03.
שוטפים את הכוסברה היטב ומניחים לייבוש.
-
04.
מכניסים לתוך ווק או סיר הקפצה רחב שמן זית ובצל.
-
05.
כשהבצל מזהיב, מוסיפים לו את הדלעת ומקפיצים למשך מספר דקות עד שהדלעת מתרככת, אך לא רכה מדי, אחרת היא תתפרק.
-
06.
מוסיפים את התבלינים ולבסוף את חלב הסויה הטרי יחד עם חלב הקוקוס או השמן.
-
07.
לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה הקצוצה מעל.
הכנת? כאן מדרגים