מתכון דלעת מוקפצת בניחוח אסיאתי | השף הלבן

דלעת מוקפצת בניחוח אסייתי

מתכון לתוספת טעימה בסגנון אסייתי של קוביות דלעת מוקפצות עם חלב קוקוס וכוסברה קצוצה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
דלעת מוקפצת בניחוח אסיאתי

המרכיבים ל 6:

  • 1 קילוגרם דלעת
  • 4 שיני שום
  • 2 בצלים
  • צרור כוסברה או בזיליקום
  • 1 כפית פלפל
  • 1 כפית פלפל צ'ילי
  • מלח גס אפור
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס משקה תנובה סויה לייט
  • 1/4 מיכל חלב קוקוס או כפית שמן קוקוס (רצוי אורגני)

הוראות הכנה:

  • 01.

     חותכים את הדלעת לקוביות בגודל 2 ס"מ.

  • 02.

    חותכים את הבצל לטבעות וכל טבעת לחצי.

  • 03.

    שוטפים את הכוסברה היטב ומניחים לייבוש.

  • 04.

    מכניסים לתוך ווק או סיר הקפצה רחב שמן זית ובצל.

  • 05.

    כשהבצל מזהיב, מוסיפים לו את הדלעת ומקפיצים למשך מספר דקות עד שהדלעת מתרככת, אך לא רכה מדי, אחרת היא תתפרק.

  • 06.

    מוסיפים את התבלינים ולבסוף את חלב הסויה הטרי יחד עם חלב הקוקוס או השמן.

  • 07.

    לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה הקצוצה מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(115)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.