אספרגוס אפוי עם רוטב בלסמי
פשוט, טעים ובריא: אספרגוס אפוי עם רוטב ביתי של סויה ובלסמי
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 2 צרור ענפי אספרגוס טרי, שהחלק התחתון העצי חתוך
- ספריי שמן
- 2 כפות חמאה (אפשר להחליף במחמאה ליצירת המתכון כפרווה)
- 1 כף רוטב סויה
- 1 כפית חומץ בלסמי
- מלח
- פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור מראש ל-200 מעלות.
-
02.
פורסים על תבנית נייר אפיה, מעליו מפזרים את האספרגוס, מרססים במעט ספריי שמן, ממליחים ומפלפלים.
-
03.
אופים את האספרגוס במשך 12 דקות או עד שהם מתרככים.
טיימר מופעל
-
04.
במחבת ממיסים את החמאה, מסירים מן האש, מוסיפים למחבת את הסויה והבלסמי ומערבבים.
-
05.
יוצקים את הרוטב מעל האספרגוס האפוי ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים