מתכון אספרגוס אפוי עם רוטב בלסמי | השף הלבן

אספרגוס אפוי עם רוטב בלסמי

פשוט, טעים ובריא: אספרגוס אפוי עם רוטב ביתי של סויה ובלסמי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אספרגוס אפוי עם רוטב בלסמי

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 צרור ענפי אספרגוס טרי, שהחלק התחתון העצי חתוך
  • ספריי שמן
  • 2 כפות חמאה (אפשר להחליף במחמאה ליצירת המתכון כפרווה)
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור מראש ל-200 מעלות.

  • 02.

    פורסים על תבנית נייר אפיה, מעליו מפזרים את האספרגוס, מרססים במעט ספריי שמן, ממליחים ומפלפלים.

  • 03.

    אופים את האספרגוס במשך 12 דקות או עד שהם מתרככים.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 04.

    במחבת ממיסים את החמאה, מסירים מן האש, מוסיפים למחבת את הסויה והבלסמי ומערבבים.

  • 05.

    יוצקים את הרוטב מעל האספרגוס האפוי ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(77)