מתכון אספרגוס אפוי עם רוטב בלסמי | השף הלבן

אספרגוס אפוי עם רוטב בלסמי

פשוט, טעים ובריא: אספרגוס אפוי עם רוטב ביתי של סויה ובלסמי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אספרגוס אפוי עם רוטב בלסמי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 צרור ענפי אספרגוס טרי, שהחלק התחתון העצי חתוך
  • ספריי שמן
  • 2 כפות חמאה (אפשר להחליף במחמאה ליצירת המתכון כפרווה)
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור מראש ל-200 מעלות.

  • 02.

    פורסים על תבנית נייר אפיה, מעליו מפזרים את האספרגוס, מרססים במעט ספריי שמן, ממליחים ומפלפלים.

  • 03.

    אופים את האספרגוס במשך 12 דקות או עד שהם מתרככים.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 04.

    במחבת ממיסים את החמאה, מסירים מן האש, מוסיפים למחבת את הסויה והבלסמי ומערבבים.

  • 05.

    יוצקים את הרוטב מעל האספרגוס האפוי ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(77)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.