קרם ברולה שיבולת שועל של בריסטות
קרמי, טבעוני וטעים במיוחד: קרם ברולה על בסיס משקה שיבולת שועל וטעם עדין של קפה עם שכבת קרמל פציחה שמכינים בלי להסתבך. פתרון מושלם לקינוח טבעוני לחג השבועות
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דניאל שכטר
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל4 כלים אישיים:
- 3 כוסות (720 מ"ל) משקה BARISTA שיבולת שועל "תנובה ALTERNATIVE"
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
- 1 כפית מחית או תמצית וניל
- 1 כפית גרגירי קפה מגורען
- 1/2 2 כפות קורנפלור
- 1/4 כוס (60 מ"ל) מים
לציפוי:
- 8-6 כפות סוכר חום בהיר
גודל תבנית: 4 כלים אישיים
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר את משקה שיבולת השועל, הסוכר, הווניל והקפה ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב 4-3 דקות, עד שהקפה והסוכר נמסים.
טיימר מופעל
-
02.
שמים בכוס את הקורנפלור והמים וטורפים לבלילה אחידה. יוצקים לסיר וממשיכים לבשל תוך כדי טריפה במטרפה כ-2 דקות עד שהנוזל נהיה מעט סמיך.
טיימר מופעל
-
03.
מעבירים את הקרם לכלים האישיים, מצננים בטמפרטורת החדר כ-5 דקות ומעבירים למקפיא ל-30 דקות (או למקרר ל-3 שעות) עד שהקרם מתייצב.
טיימר מופעל
-
04.
מפזרים סוכר על פני הקרם, מקרמלים בעזרת מבער (ברנר) או צולים בחלקו העליון של התנור על פונקציית גריל עד להתמוססות הסוכר ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים