קרם ברולה שיבולת שועל של בריסטות | השף הלבן

קרם ברולה שיבולת שועל של בריסטות

קרמי, טבעוני וטעים במיוחד: קרם ברולה על בסיס משקה שיבולת שועל וטעם עדין של קפה עם שכבת קרמל פציחה שמכינים בלי להסתבך. פתרון מושלם לקינוח טבעוני לחג השבועות

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרם ברולה שיבולת שועל של בריסטות
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4 כלים אישיים:

  • 3 כוסות (720 מ"ל) משקה BARISTA שיבולת שועל "תנובה ALTERNATIVE"
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
  • 1 כפית מחית או תמצית וניל
  • 1 כפית גרגירי קפה מגורען
  • 1/2 2 כפות קורנפלור
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) מים
לציפוי:
  • 8-6 כפות סוכר חום בהיר
גודל תבנית: 4 כלים אישיים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בסיר את משקה שיבולת השועל, הסוכר, הווניל והקפה ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב 4-3 דקות, עד שהקפה והסוכר נמסים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    שמים בכוס את הקורנפלור והמים וטורפים לבלילה אחידה. יוצקים לסיר וממשיכים לבשל תוך כדי טריפה במטרפה כ-2 דקות עד שהנוזל נהיה מעט סמיך.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מעבירים את הקרם לכלים האישיים, מצננים בטמפרטורת החדר כ-5 דקות ומעבירים למקפיא ל-30 דקות (או למקרר ל-3 שעות) עד שהקרם מתייצב.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מפזרים סוכר על פני הקרם, מקרמלים בעזרת מבער (ברנר) או צולים בחלקו העליון של התנור על פונקציית גריל עד להתמוססות הסוכר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(5)