קינוח שכבות שוקולד ותותים חגיגי | השף הלבן

קינוח שכבות שוקולד ותותים חגיגי

קינוח שנראה מליון דולר אבל ממש פשוט להכנה וטעים במיוחד

מאת: רחלי קרוט
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח שכבות שוקולד ותותים חגיגי
צילום: רחלי קרוט עיצוב: רחלי קרוט

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 350 מ"ל שמנת צמחית (או שמנת מתוקה להקצפה)
  • 5 כפות גדושות ממרח שוקולד שאוהבים (פרווה או חלבי)
  • 150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות או קצוץ
בנוסף:
  • נשיקות מרנג
  • תותים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מיקסר שמים 250 מ"ל שמנת צמחית/חלבית להקצפה ביחד עם 4 כפות ממרח שוקולד.

  • 02.

    מקציפים עד מהירות גבוהה עד שהמוס כמעט יציב לגמרי. 

  • 03.

    בינתיים ממיסים בקערה את השוקולד ביחד עם 100 מ"ל שמנת מתוקה וכף אחת של ממרח שוקולד. 

  • 04.

    כשהמוס כמעט יציב מוסיפים 1/2 מכמות השוקולד המומס (את השאר שומרים בצד) ומקציפים עוד 2-3 דקות על מהירות גבוהה. 

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 05.

    מרכיבים: מניחים בתחתית כוס שקופה שברי נשיקות מרנג, מזלפים מהמוס ומכסים ב-2 כפות מהשוקולד המומס שנשאר בצד.

  • 06.

    מפזרים מעל תותים חתוכים ושומרים במקרר עד להגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.