קינוחי כוסות טבעוניים - טפיוקה וניל וטפיוקה שוקולד | השף הלבן

קינוחי כוסות – טפיוקה וניל וטפיוקה שוקולד

אותו קינוח בשני טעמים שונים שמכינים בקלות וכל המשפחה תאהב

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4:

  • 1/3 כוס פניני טפיוקה
  • 480 מ"ל (2 כוסות) מים
  • 2 כפות סוכר
  • 120 מ"ל (1/2 כוס) משקה סויה תנובה ALTERNATIVE
  • 250 גרם (2 גביעים) מעדן סויה תנובה ALTERNATIVE בטעם וניל
  • 250 גרם (2 גביעים) מעדן סויה תנובה ALTERNATIVE בטעם שוקולד
להגשה:
  • 500 גרם תותים טריים, חתוכים לרבעים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מביאים את המים והסוכר לרתיחה על אש בינונית. מוסיפים את פניני הטפיוקה ומבשלים תוך ערבוב מפעם לפעם כ- 15 דקות, או עד שהתערובת מסמיכה, והפנינים נעשות שקופות, עם נקודה לבנה במרכז.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    מוסיפים לטפיוקה את משקה הסויה ומערבבים היטב עד שמתקבל פודינג אחיד. מניילנים ומקררים כ-15 דקות. הטפיוקה תתייצב בקירור.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    מחלקים את הטפיוקה חצי-חצי ומעבירים לשתי קערות. מוסיפים לקערה הראשונה את מעדן הסויה בטעם וניל, ולקערה השנייה את מעדן הסויה בטעם שוקולד, ומערבבים היטב.

  • 04.

    מרכיבים את הקינוחים: מניחים בתחתית כלי הגשה 2-3 כפות תותים. יוצקים מעל שניים מכלי ההגשה את הטפיוקה בטעם ווניל ומעל שניים נוספים את הטפיוקה בטעם שוקולד. מקשטים בחצאי תותים ומגישים מיד, או מניילנים ושומרים במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)