מתכון קורנפלקס מצופה שוקולד | השף הלבן

קורנפלקס מצופה שוקולד

נשנוש טעים, מהיר וקל להכנה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קורנפלקס מצופה שוקולד

המרכיבים ל10 מנות:

מרכיבים:
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות שוקולית "עלית"
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 300 גרם קורנפלקס "תלמה"
  • 3/4 כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במחבת את הדבש, השוקולית ואת חמאת הבוטנים

  • 02.

    מערבבים ומוסיפים את המים בהדרגה. לאחר שהדבש והחמאה מתחילים להתרכך מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים

  • 03.

    מורידים מהאש אחרי דקה ומחלקים את התערובת לתבניות נייר קטנות

  • 04.

    מכניסים למקפיא לשעתיים   

הכנת? כאן מדרגים
(88)