פרוזן יוגורט בהכנה ביתית
בואו להנות ממתכון קל ונפלא – פרוזן יוגורט בהכנה ביתית לימי הקיץ החמים.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים לקערה אחת:
- 2 כוסות יוגורט רגילעיזים במתיקות מעודנת "פיראוס"
- 1/3 כוס סילאן
- ½ כפית קינמון
- קליפה מגורדת מ-1 לימון
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב.
-
02.
מעבירים את התערובת לכלי פלסטיק אטום ומניחים במקפיא. כעבור שעה מערבבים את התערובת היטב בעזרת מזלג ולא שוכחים לגרד גם את השולים.
-
03.
חוזרים על הפעולה מדי שעה עד שמתקבל מרקם של גלידה, מספר שעות. - לתערובת אפשר להוסיף גם מחית פירות כמו אוכמניות, פטל, מנגו, בננות וכו'. - מומלץ להכין ביום ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים