מתכון פרוזן יוגורט בהכנה ביתית | השף הלבן

פרוזן יוגורט בהכנה ביתית

בואו להנות ממתכון קל ונפלא – פרוזן יוגורט בהכנה ביתית לימי הקיץ החמים.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרוזן יוגורט בהכנה ביתית
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים לקערה אחת:

  • 2 כוסות יוגורט רגילעיזים במתיקות מעודנת "פיראוס"
  • 1/3 כוס סילאן
  • ½ כפית קינמון
  • קליפה מגורדת מ-1 לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב.

  • 02.

    מעבירים את התערובת לכלי פלסטיק אטום ומניחים במקפיא. כעבור שעה מערבבים את התערובת היטב בעזרת מזלג ולא שוכחים לגרד גם את השולים.

  • 03.

    חוזרים על הפעולה מדי שעה עד שמתקבל מרקם של גלידה, מספר שעות. - לתערובת אפשר להוסיף גם מחית פירות כמו אוכמניות, פטל, מנגו, בננות וכו'.  - מומלץ להכין ביום ההגשה.   

הכנת? כאן מדרגים
(818)