מתכון פרוזן יוגורט ביתי עם פירות יער לחג השבועות | השף הלבן

פרוזן יוגורט ביתי עם פירות יער

לא תאמינו כמה קל להכין פרוזן יוגורט בבית! סידרנו לכם מתכון מעולה לפרוזן יוגורט טעים במיוחד עם פירות יער ודבש

מאת: מיכל לוי אלחלל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 גביעים (400 מ"ל) יוגורט BIO תנובה
  • 3 כפות דבש/מייפל/סילאן
  • 1 כוס (150 גרם) פירות יער "סנפרוסט"
  • 1 שקית סוכר וניל
גודל תבנית: כוסות אישיות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יוגורט עם דבש (או מייפל/סילאן), יוצקים אל מגש של קוביות קרח (ממלאים כשני מגשים) ומקפיאים כשעה וחצי מינימום.

  • 02.

    מחלצים את קוביות היוגורט הקפואות ומעבירים לבלנד. מוסיפים פירות יער וסוכר וניל וטוחנים.

  • 03.

    מעבירים את הפרוזן יוגורט לכוסות אישיות ומגישים מיד

הכנת? כאן מדרגים
(10)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.