פודינג צ'יה עם פירות יער - קינוח טבעוני וורוד! | השף הלבן

פודינג צ'יה ורוד עם פירות יער ופצפוצים

קינוח טבעוני נפלא שמכינים בקלות בשני חלקים – בערב לפני וביום ההגשה. קינוח קוצר מחמאות ששווה לגמרי את ההשקעה

מאת: חגי לפלר
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2:

  • 2 מעדני סויה תנובה במתיקות מעודנת
  • 4 כפות זרעי צ'יה
  • כוס פירות יער
  • רבע כוס משקה סויה/שקדים תנובה
  • חצי כוס כוסמת ירוקה (לא חומה)
  • 2 כפות סילאן

הוראות הכנה:

  • 01.

    לילה לפני:

  • 02.

    משרים את הכוסמת בקערה עם מים עד כיסוי - מניחים בצד.

  • 03.

    בבלנדר טוחנים כף אחת של פירות יער עם משקה הסויה עד שמתקבל נוזל בצבע וורוד. (בשאר הפירות נשתמש לקישוט)

  • 04.

    בקערה עמוקה מערבבים את מעדן סויה bio  מתיקות עדינה, משקה הסויה הוורוד וזרעי הצ'יה. מניחים במקרר והולכים לישון. בבוקר שאחרי:

  • 05.

    מסננים את הכוסמת מהנוזלים ומערבבים עם 2 כפות הסילאן.

  • 06.

    משטחים על גבי תבנית אפייה ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות.

  • 07.

    ככל שנשטח את יותר הכוסמת כך היא תצא יותר פריכה.

  • 08.

    במידה ואחרי חצי שעה הכוסמת לא פריכה, אפשר לאפות עוד כ 5 דקות. מרכיבים את המנה:

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 09.

    מעבירים לכוס עמוקה מחצית מפודינג הצ'יה, 2 כפות של כוסמת ומעל פירות יער.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.