פודינג צ'יה ורוד עם פירות יער ופצפוצים
קינוח טבעוני נפלא שמכינים בקלות בשני חלקים – בערב לפני וביום ההגשה. קינוח קוצר מחמאות ששווה לגמרי את ההשקעה
המרכיבים ל 2:
- 2 מעדני סויה תנובה במתיקות מעודנת
- 4 כפות זרעי צ'יה
- כוס פירות יער
- רבע כוס משקה סויה/שקדים תנובה
- חצי כוס כוסמת ירוקה (לא חומה)
- 2 כפות סילאן
הוראות הכנה:
-
01.
לילה לפני:
-
02.
משרים את הכוסמת בקערה עם מים עד כיסוי - מניחים בצד.
-
03.
בבלנדר טוחנים כף אחת של פירות יער עם משקה הסויה עד שמתקבל נוזל בצבע וורוד. (בשאר הפירות נשתמש לקישוט)
-
04.
בקערה עמוקה מערבבים את מעדן סויה bio מתיקות עדינה, משקה הסויה הוורוד וזרעי הצ'יה. מניחים במקרר והולכים לישון. בבוקר שאחרי:
-
05.
מסננים את הכוסמת מהנוזלים ומערבבים עם 2 כפות הסילאן.
-
06.
משטחים על גבי תבנית אפייה ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
-
07.
ככל שנשטח את יותר הכוסמת כך היא תצא יותר פריכה.
-
08.
במידה ואחרי חצי שעה הכוסמת לא פריכה, אפשר לאפות עוד כ 5 דקות. מרכיבים את המנה:
טיימר מופעל
-
09.
מעבירים לכוס עמוקה מחצית מפודינג הצ'יה, 2 כפות של כוסמת ומעל פירות יער.