סופלה שוקולד חם
קינוח אישי מתוק, מלא בשוקולד, שמתאים לפגישה בשניים או לפינוק חמים בערב קר
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים למנה 1:
- 120 גרם חמאה
- 50 גרם אבקת סוכר
- 3 כפות קקאו
- 200 גרם שוקולד מריר
- 4 ביצה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור בחום של 180 מעלות.
-
02.
ממיסים את השוקולד בסיר אדים כפול, מוסיפים את החמאה ומקציפים. מוסיפים באיטיות תוך ערבוב את הקקאו.
-
03.
מפרידים את הביצים. מקציפים את החלמונים ( הצהוב ) ומוסיפים לשוקולד.
-
04.
מקציפים את החלבונים, (מוסיפים את אבקת הסוכר ברגע שמתחיל להיווצר קצף), מקפלים את הקצף לתוך השוקולד.
-
05.
מוזגים את הבלילה לקעריות אישיות חסינות אש משומנות ומקומחות בסוכר ומכניסים אותן לתנור לכ20 דקות עד שהסופלה הפך פריך מבחוץ. *ניתן לפזר מעט אבקת סוכר מעל. להגיש מידאוהבים סופלה? אתם חייבים לנסות את המתכוןסופלה במיקרו>>
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים