מתכון לגלידת קוקוס טבעונית עם שקדים מקורמלים
מתכון טעים, קל ומרענן! גלידה מפנקת עם שקדים מסוכרים וטעם עדין של קוקוס
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל1.5 ליטר:
- 3 כוסות משקה קוקוס שקדים "תנובה"
- 1/2 כוס סוכר
- 3 כפות שמן קוקוס
- 1 שקית סוכר וניל
- 4 כפות קורנפלור
- 2 מכלים (500 מ"ל) קצפת צמחית במתיקות מעודנת "השף הלבן"
- 1/2 כוס שקדים מסוכרים קצוצים + 1/4 כוס להגשה
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר משקה, סוכר, סוכר, שמן קוקוס וניל וקורנפלור. טורפים עד שהנוזל אחיד ללא גושים ומחממים על להבה בינונית 4-5 דקות תוך כדי טריפה עד שהנוזל מסמיך. מצננים לטמפרטורת החדר.
טיימר מופעל
-
02.
מקציפים את הקצפת לקצף יציב. טורפים 1/3 מכמות הקצפת לקרם המבושל ואז מקפלים את יתרת הקצפת עם הקרם והשקדים.
-
03.
מקפיאים 6 שעות לפחות. מחלקים למנות ובוזקים שקדים.
הכנת? כאן מדרגים