מתכון כדורי שוקולד בציפוי גנאש | השף הלבן

כדורי שוקולד בציפוי גנאש

כדורי שוקולד משודרגים וכשרים לפסח

מאת: טל רחמים
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כדורי שוקולד בציפוי גנאש

המרכיבים ל 15 מנות:

  • 3 כוסות קמח מצה
  • 1/3 כוס יין אדום מתוק
  • 3/4 כוס קקאו
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2/3 כוס מים או חלב
  • 30 גרם שוקולד מריר
  • חבילת שוקולד לבן
  • חבילת שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים לקערה את קמח המצה.

  • 02.

    בסיר קטן מרתיחים את המים/חלב עם הקקאו והסוכר, ומוסיפים את השוקולד המריר [30 ג']. מערבבים, עד להמסת המרכיבים.

  • 03.

    מערבבים עם קמח המצה, מוסיפים את היין ובוחשים.

  • 04.

     מרתיחים את השמנת, ולאחר הורדתה מעל הגז מוסיפים חבילת שוקולד, שבור לקוביות. מומלץ לעטוף במגבת לזמן קצר.

  • 05.

     טובלים את כדורי השוקולד בגנאש ומניחים בצלחת. מקררים.

הכנת? כאן מדרגים
(82)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.