כדורי שוקולד בציפוי גנאש
כדורי שוקולד משודרגים וכשרים לפסח
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל15 מנות:
- 3 כוסות קמח מצה
- 1/3 כוס יין אדום מתוק
- 3/4 כוס קקאו
- 1.5 כוסות סוכר
- 2/3 כוס מים או חלב
- 30 גרם שוקולד מריר
- חבילת שוקולד לבן
- חבילת שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
-
01.
מכניסים לקערה את קמח המצה.
-
02.
בסיר קטן מרתיחים את המים/חלב עם הקקאו והסוכר, ומוסיפים את השוקולד המריר [30 ג']. מערבבים, עד להמסת המרכיבים.
-
03.
מערבבים עם קמח המצה, מוסיפים את היין ובוחשים.
-
04.
מרתיחים את השמנת, ולאחר הורדתה מעל הגז מוסיפים חבילת שוקולד, שבור לקוביות. מומלץ לעטוף במגבת לזמן קצר.
-
05.
טובלים את כדורי השוקולד בגנאש ומניחים בצלחת. מקררים.
הכנת? כאן מדרגים