טראפלס שוקולד משלושה מרכיבים
מתכון של טראפלס שוקולד טעימים וממכרים משלושה מרכיבים בלבד: שוקולד מריר, שמנת מתוקה ואבקת קקאו. לפני ההגשה תוכלו לפזר עליהם אבקת סוכר לקישוט
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10-20 יחידות:
- 100 מ"ל שמנת מתוקה 32% שומן מסדרת השף הלבן(אפשר להשתמש גם ב-15% )
- 200 גרם שוקולד מריר איכותי
- 0.5 שקית אבקת קקאו
- אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את השוקולד בשקית ובעזרת פטיש של שניצל, מרסקים על קרש חיתוך לחתיכות קטנות ומעבירים לקערה בינונית.
-
02.
מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד.
-
03.
ממיסים היטב את השוקולד בתוך השמנת ומעבירים למקרר לפחות למשך שעה וחצי.
-
04.
בעזרת כפית מוציאים מנות קטנות ומגלגלים בידיים לכדורים קטנים.
-
05.
את הקקאו מעבירים לקערה קטנה ומגלגלים את הכדורים - כל אחד בנפרד, בתוך אבקת הקקאו .
-
06.
מסדרים את הטראפלים בצלחת ומעל מפזרים את אבקת הסוכר בעזרת מסננת קטנה בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים