מתכון גלידת רימונים | השף הלבן

גלידת רימונים

בואו להכין גלידה ביתית נפלאה וחגיגית, קינוח נפלא לארוחת ראש השנה!

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
גלידת רימונים
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ

המרכיבים ל4 מנות:

  • 0.75 כוס מיץ רימונים סחוט טרי
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 כוס שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 כוס שמנת חמוצה בטעם של פעם 27% "תנובה"
  • 1 כף ליקר קסיס או תפוזים (לא חובה)
  • להגשה: גרגרים מ- 0.5 רימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה, מערבבים את מיץ הרימונים עם אבקת הסוכר.

  • 02.

    מקציפים את השמנת המתוקה עם השמנת החמוצה לקצפת יציבה. מוסיפים את מיץ הרימונים והליקר (אם משתמשים) ומקציפים עד לתערובת אחידה.

  • 03.

    מעבירים את התערובת לכלי פלסטיק אטום ומניחים במקפיא לפחות 4 שעות. מגישים עם גרגרי רימון מעל. מומלץ להכין ביום ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(145)