גלידת רימונים
בואו להכין גלידה ביתית נפלאה וחגיגית, קינוח נפלא לארוחת ראש השנה!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ
המרכיבים ל4 מנות:
- 0.75 כוס מיץ רימונים סחוט טרי
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 כוס שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
- 1 כוס שמנת חמוצה בטעם של פעם 27% "תנובה"
- 1 כף ליקר קסיס או תפוזים (לא חובה)
- להגשה: גרגרים מ- 0.5 רימון
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה, מערבבים את מיץ הרימונים עם אבקת הסוכר.
-
02.
מקציפים את השמנת המתוקה עם השמנת החמוצה לקצפת יציבה. מוסיפים את מיץ הרימונים והליקר (אם משתמשים) ומקציפים עד לתערובת אחידה.
-
03.
מעבירים את התערובת לכלי פלסטיק אטום ומניחים במקפיא לפחות 4 שעות. מגישים עם גרגרי רימון מעל. מומלץ להכין ביום ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים