מתכון בירצ'ר מוזלי | השף הלבן

בירצ'ר מוזלי

פותחים את היום עם מתכון נפלא לדייסת שיבולת שוויצרית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בירצ'ר מוזלי

המרכיבים ל2 מנות:

  • 1 תפוח עץ ירוק, מגורד בפומפיה
  • ½ כוס מיץ תפוחים טבעי
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • ½ 1 כוסות יוגורט עזים פיראוס של תנובה
  • ¼ כפית קינמון
  • ½ כוס פירות העונה, חתוכים לקוביות
  • ½ כוס תערובת של אגוזים, שקדים וגרעינים קלויים וקצוצים גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את תפוח העץ המגורד, מיץ תפוחים, שיבולת שועל, יוגורט וקינמון בקערה ומערבבים היטב. מכסים ומניחים במקרר כשעה או למשך הלילה.

  • 02.

    לפני ההגשה, מחלקים את התערובת לקעריות עמוקות ומוסיפים את הפירות והשקדים

הכנת? כאן מדרגים
(106)