מתכון עוגיות שוקולד מושלגות | השף הלבן

עוגיות שוקולד מושלגות

עוגיות להכנה עם הילדים

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות שוקולד מושלגות

המרכיבים ל80 מנות:

  • 350 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות ליקר
  • 3/4 כוס גדושה קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • סוכר
  • אבקת סוכר
ציפוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    ממיסים יחד שוקולד וחמאה.

  • 03.

    במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 5 דקות במהירות גבוהה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מקפלים את קצף הביצים לתערובת השוקולד המומס, מקפלים פנימה גם ליקר.

  • 05.

    מנפים מעל קמח ואבקת אפייה ומקפלים.

  • 06.

    מערבבים פנימה שקדים טחונים, מתקבלת בלילה נוזלית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות או עד שהתערובת מתקשה.

  • 07.

    מגלגלים את התערובת לעיגולים בקוטר כ-4 ס"מ.

  • 08.

    מכינים כלי אחד עם סוכר וכלי שני עם אבקת סוכר.

  • 09.

    מגלגלים כל כדור בצק בסוכר, ואחר כך באבקת סוכר, מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 10.

    אופים בחום של 190 מעלות למשך 7-8 דקות בלבד. העוגיות ישתטחו וייסדקו מאוד, אבל יהיו עדיין מאוד רכות למגע. זה בסדר – במהלך הצינון הן מתקשות.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 11.

    מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בשכבה אחת, בטמפ' החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(197)