עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי עוגת גבינה
עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות נימוחות עם טוויסט משוגע של מילוי עוגת גבינה המבוסס על גבינת כנען של תנובה ושוקולד לבן
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 יחידות:
לבצק:
- 200 גרם חמאה תנובה
- 200 גרם סוכר חום כהה (כוס פחות 2 כפות)
- 100 גרם סוכר לבן (חצי כוס)
- 110 גרם ביצים (כ-2 יח')
- 490 גרם קמח (3.5 כוסות)
- חצי כפית סודה לשתייה
- קורט מלח
למילוי עוגת גבינה:
- 500 גרם גבינת כנען של תנובה
- 100 גרם אבקת סוכר
- כפית תמצית / מחית וניל
- 100 גרם מטבעות שוקולד לבן
לקישוט:
- 100 גרם מטבעות שוקולד לבן
הוראות הכנה:
-
01.
למילוי נערבב את כל החומרים יחד וניצור 12 כדורים בגודל שווה.
-
02.
נעבור להכנת העוגיות, בקערה נערבב היטב חמאה רכה, סוכר חום כהה, סוכר לבן ומלח.
-
03.
נוסיף את הביצים ונאחד.
-
04.
נוסיף את הקמח והסודה ונאחד.
-
05.
נקרר את הבצק כשעה במקרר.
-
06.
לאחר הקירור נשקול כדורים של 45 גרם.
-
07.
בכל הרכבה ניקח שני כדורים, נשמן את הידיים, נשטח אותם לצורת פיתה דקה, נניח את המילוי על אחד מהם ונסגור עם השני. חשוב לחבר היטב בקצוות.
-
08.
נשטח מעט את העוגייה לצורה של "קציצת המבורגר".
-
09.
נסדר מקסימום שש עוגיות במגש תנור ונאפה ב-170 מעלות טורבו למשך 12-14 דקות.
טיימר מופעל
-
10.
כשהעוגיות יוצאות מהתנור נסדר עליהן מטבעות שוקולד לבן ונצנן לפני ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים