מתכון אוזן המן ענקית משפחתית עם מילוי שוקולד ומרשמלו - טעים וקל להכנה | השף הלבן

אוזן המן ענקית

אוזן המן משפחתית בגודל ענק שמכינים בקלי קלות. אנחנו הכנו עם מילוי שוקולד קלאסי ושדרוג של מרשמלו ושברי ביסקוויטים, אבל ניתן לשים כל מילוי שאוהבים

מאת: אורלי פלאי ברונשטיין
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל10 מנות:

  • 1/2 גליל (200 גרם) בצק לאוזני המן "מעדנות", מופשר על פי הוראות היצרן
  • 3 כפות ממרח שוקולד
  • 2/3 כוס שוקולד צ׳יפס מריר
  • 2/3 כוס שוקולד צ׳יפס חלב
  • 2/3 כוס שברי ביסקוויטים
  • 1 כוס מיני מרשמלו
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    חותכים מהבצק יריעה באורך כ-30 ס״מ וקורצים עיגול בקוטר 28 ס״מ. מניחים בתבנית עם נייר אפייה.

  • 03.

    מורחים את ממרח השוקולד על מרכז עיגול הבצק (בקוטר של 20 ס״מ בערך). מפזרים את השוקולד צ׳יפס, הביסקוויטים והמרשמלו וסוגרים את השוליים משלושה כיוונים לקבלת משולש. מהדקים את קצוות הבצק, בעיקר בחלקים שקרובים לפינות (המרכז יכול להישאר פתוח מעט)

  • 04.

    אופים במשך 35 דקות או עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 05.

    מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(3)