מתכון עוגיות אל-גרייבה | השף הלבן

עוגיות אל-גרייבה

עוגיות שקדים בציפוי אבקת סוכר וקינמון

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות אל-גרייבה

המרכיבים ל 50 מנות:

  • 300 גרם חמאה
  • 4 שקיות סוכר וניל
  • 4 כפות סוכר לבן רגיל
  • 1 חבילה קטנה של קמח תופח
  • 100 גרם שקדים טחונים
  • אבקת סוכר
  • אבקת קינמון

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מכניסים את החמאה, סוכר, סוכר וניל והקמח.

  • 02.

    מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.

  • 03.

    מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב את השקדים אל תוך העיסה עד שהיא שוב חלקה ואחידה.

  • 04.

    מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ושמן.

  • 05.

    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

  • 06.

    יוצרים עיגולים בקוטר של כ-2 ס"מ ומסדרים בתבנית בשורות עם רווחים, הרווחים חשובים מכוון שהעוגיות תופחות.

  • 07.

    אופים בתנור החם במשך 20 דקות ומטה כדי לוודא שהעוגיות אינן נשרפות.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 08.

    מניחים לעוגיות להתקרר ולאחר מכן מפזרים עליהן אבקת סוכר וקינמון.

הכנת? כאן מדרגים
(179)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.