מתכון עוגיות אל-גרייבה | השף הלבן

עוגיות אל-גרייבה

עוגיות שקדים בציפוי אבקת סוכר וקינמון

עוגיות אל-גרייבה מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות אל-גרייבה

המרכיבים ל50 מנות:

  • 300 גרם חמאה
  • 4 שקיות סוכר וניל
  • 4 כפות סוכר לבן רגיל
  • 1 חבילה קטנה של קמח תופח
  • 100 גרם שקדים טחונים
  • אבקת סוכר
  • אבקת קינמון

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מכניסים את החמאה, סוכר, סוכר וניל והקמח.

  • 02.

    מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.

  • 03.

    מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב את השקדים אל תוך העיסה עד שהיא שוב חלקה ואחידה.

  • 04.

    מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ושמן.

  • 05.

    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

  • 06.

    יוצרים עיגולים בקוטר של כ-2 ס"מ ומסדרים בתבנית בשורות עם רווחים, הרווחים חשובים מכוון שהעוגיות תופחות.

  • 07.

    אופים בתנור החם במשך 20 דקות ומטה כדי לוודא שהעוגיות אינן נשרפות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 08.

    מניחים לעוגיות להתקרר ולאחר מכן מפזרים עליהן אבקת סוכר וקינמון.

הכנת? כאן מדרגים
(179)