עוגיות אל-גרייבה
עוגיות שקדים בציפוי אבקת סוכר וקינמון
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל50 מנות:
- 300 גרם חמאה
- 4 שקיות סוכר וניל
- 4 כפות סוכר לבן רגיל
- 1 חבילה קטנה של קמח תופח
- 100 גרם שקדים טחונים
- אבקת סוכר
- אבקת קינמון
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מכניסים את החמאה, סוכר, סוכר וניל והקמח.
-
02.
מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.
-
03.
מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב את השקדים אל תוך העיסה עד שהיא שוב חלקה ואחידה.
-
04.
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ושמן.
-
05.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
06.
יוצרים עיגולים בקוטר של כ-2 ס"מ ומסדרים בתבנית בשורות עם רווחים, הרווחים חשובים מכוון שהעוגיות תופחות.
-
07.
אופים בתנור החם במשך 20 דקות ומטה כדי לוודא שהעוגיות אינן נשרפות.
טיימר מופעל
-
08.
מניחים לעוגיות להתקרר ולאחר מכן מפזרים עליהן אבקת סוכר וקינמון.
הכנת? כאן מדרגים