מתכון עוגת שוקולד מהירת הכנה | השף הלבן

עוגת שוקולד מהירת הכנה

עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד מהירת הכנה

המרכיבים לתבנית עגולה 26 ס"מ:

  • 200 גר’ חמאת "תנובה"
  • 150 גר’ שוקולד מריר (גם הפשוט ביותר אינו פוגע באיכות)
  • 4 ביצים שלמות
  • כוס סוכר
  • כוס קמח תופח

הוראות הכנה:

  • 01.

    להמיס שוקולד וחמאה על אש קטנה (לא לתת לרתוח).

  • 02.

    להקציף את הביצים והסוכר לקצף בהיר כ- 4-5 דקות; להוסיף תוך הקצפה את תערובת השוקולד.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    להקטין את מהירות המיקסר למינימום ולהוסיף בהדרגה את הקמח. עם הפסקת פעולת המיקסר יש לבדוק בעזרת מרית שכל הקמח התערבב.

  • 04.

    לאפות בתבנית מס’ 26 ב- 180 מעלות 40-45 דקות. יתרונות: חיי מדף של עד 14 יום. לגיוון ניתן להוסיף 3/4 כוס אגוזים או שקדים קצוצים, לקשט בקצפת והעוגה הופכתחגיגית.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(712)