מתכון בראוניז ללא סוכר | השף הלבן

בראוניז ללא סוכר

בראוניז טעימים ללא סוכר, מתאימים כקינוח לשומרי משקל או לסובלים מבעיות סוכר

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
בראוניז ללא סוכר

המרכיבים ל 24 יחידות:

  • 300 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
  • 150 גרם חמאה
  • 5 גרם אבקת נס-קפה
  • 1/2 כוס חלב
  • 4 ביצים גדולות
  • 3/4 כוס "כמו סוכר"
  • 3/4 כוס קמח
  • 1/2 כפית מחוקה אבקת אפייה
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים שוקולד מריר וחמאה על בן מארי ומוסיפים נס קפה.

  • 02.

    מקציפים את הביצים ו"כמו סוכר" למשך כ-3 דקות במהירות בינונית עד גבוהה. מורידים את מהירות המיקסר לאיטית.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את תערובת השוקולד מהבן מארי ולבסוף את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבל עד לקבלת גוון אחיד.

  • 04.

    יוצקים לתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל 100 גרם אגוזי מלך קצוצים. אופים ב-170 מעלות עד 40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    בגמר האפייה, מקררים מחוץ לתנור ועוטפים בניילון נצמד למשך מספר שעות.

  • 06.

    כשרוצים לחתוך, מכניסים למקפיא ל-10 דקות ופורסים לקוביות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(280)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.