קלפוטי שמנת דובדבנים ללא קמח
קינוח מושלם לשבועות ולכל אירוח
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 6:
- 250 גרם שקדים טחונים
- 1 כוס קרם פרש או שמנת מתוקה
- 1 גביע שמנת חמוצה
- חצי כוס סוכר
- כף תמצית וניל
- חצי כוס קורנפלור
- 3 ביצים
- 30 גרם חמאה מומסת
- 1 צנצנת דובדבנים בסירופ מסוננים
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולה או במיקסר מערבבים בעדינות את החמאה והביצים.
-
02.
מוסיפים את הסוכר, הוניל, השמנת החמוצה והמתוקה ולבסוף את הקורנפלורעם השקדים הטחונים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
03.
משמנים קלות תבניות מאפינס גבועות ויוצקים עד חצי מגובה התבנית.
-
04.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-25 דקות.לאחר 5-7 דקות ראשונות מוציאים את התבניות, מניחים דובדבנים בכל תבנית ומכניסים בחזרה לתנור עד להזהבה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים