פאי גבינה עם תותים ושוקולד לבן ללא אפייה | השף הלבן

פאי גבינה, תותים ושוקולד לבן ללא תנור!

פאי חגיגי וטעים במיוחד שלא דורש להפעיל תנור! קלתית שמכינים בקלות, קרם גבינה עשיר עם שוקולד לבן וערימת תותים טריים יוצרים את שילוב הטעמים המושלם

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים לפאי אחד:

לקלתית:
  • 200 גרם ביסקוויטים
  • 110 גרם חמאה "תנובה" מומסת
למלית:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% "תנובה"
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר
גודל תבנית: תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הקרם: ממיסים בעדינות ½ מיכל שמנת מתוקה יחד עם 300 גרם שוקולד לבן, עד לקבלת קרם חלק. מקררים למשך 4 שעות לפחות. 

  • 02.

    להכנת הקלתית, מרסקים את הביסקוויטים לפירורים דקים. מערבבים עם החמאה ומהדקים לתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ. שומרים במקפיא עד להרכבה. 

  • 03.

    בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים במהירות נמוכה את קרם השוקולד הלבן שהתקרר יחד עם חצי המיכל הנותר של השמנת המתוקה. ברגע ששתי התערובות מתחילות להתאחד מוסיפים את גביע הגבינה הלבנה, אבקת הסוכר והפודינג ומקציפים במהירות בינונית - גבוהה עד לקבלת קרם יציב. יש להיזהר לא ל"שבור" את הקרם על ידי הקצפת יתר.  

  • 04.

    מעבירים את הקרם לקלתית, משטחים היטב ומקררים למשך שעה לפחות. עורמים חצאי תותים מעל הקרם ומגישים. 

הכנת? כאן מדרגים
(20)