מתכון פאי אפרסקים | השף הלבן

פאי אפרסקים

פאי קל ופשוט להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאי אפרסקים

המרכיבים ל תבנית פאי גודל 26 ס"מ 8 מנות:

  • 200 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
למלית:
  • 4 כפות ריבת פובידל
  • מעט סוכר לפיזור
  • 7 אפרסקים שטופים וחצויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד וחותכים שליש ממנו מניחים אותו בהקפאה.

  • 02.

    משטחים את שאר הבצק בתבנית ומורחים את הבצק בריבת הפובידל.

  • 03.

    מניחים את חצאי האפרסק בתוך הפאי.

  • 04.

    מפזרים מעט סוכר מעל הפירות.

  • 05.

    את הבצק שבמקפיא מגרדים מעל הפאי בפומפיה גסה.

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-45 עד 50 דקות עד שמקבלים גוון זהוב חום. מוציאים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(431)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.