פאי אגוזים פרווה
רוצים ליהנות מפאי אגוזים מרשים, טעים ולא חלבי? מתכון לפאי אגוזים פרווה שכל אחד יכול להכין בחצי שעה של עבודה מבלי להתפשר על הטעם! שיהיה בתאבון

המרכיבים ל 8 מנות/ תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ:
- 300 גרם קמח תפוחי אדמה
- 50 גרם אבקת סוכר
- 50 גרם גלוקוזה
- 220 גרם מחמאה
- 140 גרם קוקוס
- 200 גרם מרגרינה
- 200 גרם דבש
- 200 גרם סוכר
- 300 גרם אגוזים (מלך, פקאן)
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את המחמאה, אבקת הסוכר והגלוקוזה ביחד תערובת אחידה.
-
02.
מוסיפים את הקמח והקוקוס ומחברים ביחד לקבלת בצק.
-
03.
מניחים חמש דקות בצד, מרדדים על שטח מקומח בעדינות, מקפלים על המערוך ומעבירים לתבנית אפייה ומהדקים טוב לתבנית במיוחד בדפנות.
-
04.
אופים חמש דקות בחום של 180 מעלות ומוציאים.
-
05.
בסיר ממיסים את המרגרינה, מוסיפים סוכר ודבש.
-
06.
לאחר שנמס מערבבים היטב במטרפה ומוסיפים אגוזים.
-
07.
מורידים מהגז ומצננים.
-
08.
מניחים את המילוי על הבצק.
-
09.
מחזירים לתנור לרבע שעה.