עוגת ריבת חלב
עוגת ריבת חלב עשירה ומפנקת
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות/תבנית בקוטר 26 ס"מ:
לבצק:
- 1/2 כוס סוכר
- 2 כוסות קמח תופח
- 3 חלמונים
- 250 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות
לקרם:
- 2 שמנת מתוקה
- 1 שמנת חמוצה 15%
- 1 פודינג וניל
- 1 סוכר וניל
- 4 כפות אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
את מרכיבי הבצק מערבבים ביחד. מרדדים 2 ס"מ על תחתית תבנית 26 ואופים בחום של 180 מעלות. את יתר הבצק אופים בתבנית אחרת. מצננים.
-
02.
מערבבים היטב את מצרכי הקרם ויוצקים על התחתית האפויה. מכניסים להקפאה לכמה שעות.
-
03.
מוציאים את העוגה מההקפאה ועם מזרק ארוך מזריקים לעוגה ריבת חלב ומעל מפררים את הבצק הנותר.
הכנת? כאן מדרגים