מתכון עוגת ריבת חלב | השף הלבן

עוגת ריבת חלב

עוגת ריבת חלב עשירה ומפנקת

מאת: אורלי עדי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ריבת חלב

המרכיבים ל 12 מנות/תבנית בקוטר 26 ס"מ:

לבצק:
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 3 חלמונים
  • 250 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות
לקרם:
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 שמנת חמוצה 15%
  • 1 פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • 4 כפות אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    את מרכיבי הבצק מערבבים ביחד. מרדדים 2 ס"מ על תחתית תבנית 26 ואופים בחום של 180 מעלות. את יתר הבצק אופים בתבנית אחרת. מצננים.

  • 02.

    מערבבים היטב את מצרכי הקרם ויוצקים על התחתית האפויה. מכניסים להקפאה לכמה שעות.

  • 03.

    מוציאים את העוגה מההקפאה ועם מזרק ארוך מזריקים לעוגה ריבת חלב ומעל מפררים את הבצק הנותר.

הכנת? כאן מדרגים
(43)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.