מתכון עוגת קרמבו | השף הלבן

עוגת קרמבו

עוגת קרמבו פרווה מרשימה וטעימה

מאת: ברוריה חולדארוב
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קרמבו

המרכיבים ל10:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם מרגרינה
  • 4 כפות שמן
  • כוס סוכר
  • כוס קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 4 ביצים
  • כפית תמצית וניל
לציפוי השוקולד:
  • גביע קצפת צמחית פרווה במתיקות מעודנת
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל פרווה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • חצי כוס קצפת צמחית פרווה לבישול

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים בסיר או במיקרו את השוקולד,המרגרינה והשמן.

  • 02.

    מערבבים עד לקבלת קרם אחיד.

  • 03.

    שמים בקערה את כל רכיבי העוגה ומוסיפים את השוקולד המומס.

  • 04.

    מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 05.

    יוצקים לתבנית משומנת בקוטר 26 או תבנית מלבנית בגודל 20X

  • 06.

    אופים בחום של 180 מעלות במשך 35-40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 07.

    מקציפים במיקסר את הקצפת והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 08.

    ממיסים במיקרו או בסיר קטן את שמנת הפרווה עם השוקולד המריר עד לקבלת קרם אחיד.

  • 09.

    מורחים את הקצפת בנדיבות על העוגה.

  • 10.

    בעזרת כף מטפטפים את קרם השוקולד על הקצפת עד שהוא מצפה את כולה בשכבה שוקולדית.

  • 11.

    מעבירים למקרר לשעתיים לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(153)