מתכון עוגת קרמבו | השף הלבן

עוגת קרמבו

עוגת קרמבו פרווה מרשימה וטעימה

מאת: ברוריה חולדארוב
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קרמבו

המרכיבים ל 10:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם מרגרינה
  • 4 כפות שמן
  • כוס סוכר
  • כוס קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 4 ביצים
  • כפית תמצית וניל
לציפוי השוקולד:
  • גביע קצפת צמחית פרווה במתיקות מעודנת
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל פרווה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • חצי כוס קצפת צמחית פרווה לבישול

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים בסיר או במיקרו את השוקולד,המרגרינה והשמן.

  • 02.

    מערבבים עד לקבלת קרם אחיד.

  • 03.

    שמים בקערה את כל רכיבי העוגה ומוסיפים את השוקולד המומס.

  • 04.

    מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 05.

    יוצקים לתבנית משומנת בקוטר 26 או תבנית מלבנית בגודל 20X

  • 06.

    אופים בחום של 180 מעלות במשך 35-40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 07.

    מקציפים במיקסר את הקצפת והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 08.

    ממיסים במיקרו או בסיר קטן את שמנת הפרווה עם השוקולד המריר עד לקבלת קרם אחיד.

  • 09.

    מורחים את הקצפת בנדיבות על העוגה.

  • 10.

    בעזרת כף מטפטפים את קרם השוקולד על הקצפת עד שהוא מצפה את כולה בשכבה שוקולדית.

  • 11.

    מעבירים למקרר לשעתיים לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(153)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.