המרכיבים ל10:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם מרגרינה
- 4 כפות שמן
- כוס סוכר
- כוס קמח
- כפית אבקת אפייה
- 1/4 כפית מלח
- 4 ביצים
- כפית תמצית וניל
לציפוי השוקולד:
- גביע קצפת צמחית פרווה במתיקות מעודנת
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל פרווה
- 100 גרם שוקולד מריר
- חצי כוס קצפת צמחית פרווה לבישול
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים בסיר או במיקרו את השוקולד,המרגרינה והשמן.
-
02.
מערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
-
03.
שמים בקערה את כל רכיבי העוגה ומוסיפים את השוקולד המומס.
-
04.
מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
05.
יוצקים לתבנית משומנת בקוטר 26 או תבנית מלבנית בגודל 20X
-
06.
אופים בחום של 180 מעלות במשך 35-40 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
מקציפים במיקסר את הקצפת והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
-
08.
ממיסים במיקרו או בסיר קטן את שמנת הפרווה עם השוקולד המריר עד לקבלת קרם אחיד.
-
09.
מורחים את הקצפת בנדיבות על העוגה.
-
10.
בעזרת כף מטפטפים את קרם השוקולד על הקצפת עד שהוא מצפה את כולה בשכבה שוקולדית.
-
11.
מעבירים למקרר לשעתיים לפני ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים