עוגת קוקוס ושוקולד לפסח - מתכון מושלם לכל המשפחה | השף הלבן

עוגת קוקוס ושוקולד לפסח

מתכון שכל משפחה אוהבת

מאת: רותי כלפון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת קוקוס ושוקולד לפסח

המרכיבים ל תבנית עגולה 26' 12 מנות:

לבסיס:
  • 200 גרם קוקוס טחון
  • כוס סוכר
  • 5 חלבונים
למוס העוגה:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 'השף הלבן'
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 5 חלמונים
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

     הכנת הבסיס: מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף נוקשה.

  • 02.

    מוסיפים לקצף החלבונים את הקוקוס, מערבבים, מסדרים על תבנית העוגה ומעבירים לתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    הכנת המוס: ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ומוסיפים לו לאחר מכן את החלמונים תוך כדי עירבוב.

  • 04.

     מקציפים את השמנת יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 05.

     מוסיפים לשוקולד המומס את קצפת השמנת ומערבבים.

  • 06.

     יוצקים את מוס השוקולד מעל בסיס הקוקוס ומעבירים למקרר למשך הלילה.

הכנת? כאן מדרגים
(286)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.