עוגת קוקוס ושוקולד לפסח
מתכון שכל משפחה אוהבת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל תבנית עגולה 26' 12 מנות:
לבסיס:
- 200 גרם קוקוס טחון
- כוס סוכר
- 5 חלבונים
למוס העוגה:
- 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 'השף הלבן'
- 200 גרם שוקולד מריר
- 5 חלמונים
- 2 כפות סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
הכנת הבסיס: מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף נוקשה.
-
02.
מוסיפים לקצף החלבונים את הקוקוס, מערבבים, מסדרים על תבנית העוגה ומעבירים לתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
הכנת המוס: ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ומוסיפים לו לאחר מכן את החלמונים תוך כדי עירבוב.
-
04.
מקציפים את השמנת יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
-
05.
מוסיפים לשוקולד המומס את קצפת השמנת ומערבבים.
-
06.
יוצקים את מוס השוקולד מעל בסיס הקוקוס ומעבירים למקרר למשך הלילה.
הכנת? כאן מדרגים