עוגת קוקוס ושוקולד לפסח - מתכון מושלם לכל המשפחה | השף הלבן

עוגת קוקוס ושוקולד לפסח

מתכון שכל משפחה אוהבת

מאת: רותי כלפון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת קוקוס ושוקולד לפסח

המרכיבים ל תבנית עגולה 26' 12 מנות:

לבסיס:
  • 200 גרם קוקוס טחון
  • כוס סוכר
  • 5 חלבונים
למוס העוגה:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 'השף הלבן'
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 5 חלמונים
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

     הכנת הבסיס: מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף נוקשה.

  • 02.

    מוסיפים לקצף החלבונים את הקוקוס, מערבבים, מסדרים על תבנית העוגה ומעבירים לתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    הכנת המוס: ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ומוסיפים לו לאחר מכן את החלמונים תוך כדי עירבוב.

  • 04.

     מקציפים את השמנת יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 05.

     מוסיפים לשוקולד המומס את קצפת השמנת ומערבבים.

  • 06.

     יוצקים את מוס השוקולד מעל בסיס הקוקוס ומעבירים למקרר למשך הלילה.

הכנת? כאן מדרגים
(286)