מתכון עוגת קדאיף עם תותים | השף הלבן

עוגת קדאיף עם תותים

עוגת קדאיף עם תותים מיוחדת לחג

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קדאיף עם תותים

המרכיבים ל10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:

  • 250 גרם אטריות קדאיף
  • 50גרם חמאה, מומסת
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס מים
  • 300 גרם תותים
  • 2 כפות אבקת סוכר
הקרם
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 200 גרם גבינת שמנת
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.

  • 03.

    מסדרים את אטריות הקדאיף בשכבה בתחתית התבנית, יוצקים עליהן את החמאה המומסת ואופים 150/10 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    שמים בסיר קטן את הסוכר והמים ומבשלים עד שנוצר סירופ סמיך, מסירים מהכיריים ויוצקים על שכבת האטריות החמה.

  • 05.

    חותכים את התותים לרבעים ומניחים בקערה, זורים עליהם את אבקת הסוכר ומניחים לחצי שעה. הקרם:

  • 06.

    שמים את השמנת בקערת המערבל, מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים לקצפת יציבה.

  • 07.

    מסירים את הקערה מהמערבל, מוסיפים את גבינת השמנת ותמצית הווניל ומערבבים לקרם אחיד.

  • 08.

    מניחים בשכבה אחידה על האטריות, מסדרים את התותים החתוכים מעל הקרם ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(219)