מתכון עוגת קדאיף עם תותים | השף הלבן

עוגת קדאיף עם תותים

עוגת קדאיף עם תותים מיוחדת לחג

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קדאיף עם תותים

המרכיבים ל 10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:

  • 250 גרם אטריות קדאיף
  • 50גרם חמאה, מומסת
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס מים
  • 300 גרם תותים
  • 2 כפות אבקת סוכר
הקרם
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 200 גרם גבינת שמנת
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.

  • 03.

    מסדרים את אטריות הקדאיף בשכבה בתחתית התבנית, יוצקים עליהן את החמאה המומסת ואופים 150/10 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    שמים בסיר קטן את הסוכר והמים ומבשלים עד שנוצר סירופ סמיך, מסירים מהכיריים ויוצקים על שכבת האטריות החמה.

  • 05.

    חותכים את התותים לרבעים ומניחים בקערה, זורים עליהם את אבקת הסוכר ומניחים לחצי שעה. הקרם:

  • 06.

    שמים את השמנת בקערת המערבל, מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים לקצפת יציבה.

  • 07.

    מסירים את הקערה מהמערבל, מוסיפים את גבינת השמנת ותמצית הווניל ומערבבים לקרם אחיד.

  • 08.

    מניחים בשכבה אחידה על האטריות, מסדרים את התותים החתוכים מעל הקרם ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(219)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.