מתכון עוגת פודינג | השף הלבן

עוגת פודינג

עוגה מרהיבה המורכבת מתחתית עשויית ביסקוויטים, מילוי פודינג ושמנת וציפוי עשוי שוקולד, מנה שילדים אוהבים במיוחד

מאת: אודית אבו גנב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת פודינג

המרכיבים ל 15-25 מנות/תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ:

לבסיס:
  • 1 שקית ביסקוויט (פירורים)
  • 1 חבילת חמאה (להמסה)
  • 4 כפות חלב
למילוי:
  • 3 שקיות פודינג (בחירת טעם לפי העדפה אישית)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 3 מיכלי שמנת חמוצה
  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית ג'לטין
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד (מריר או לבן)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    לתחתית: מערבבים היטב את פירורי הביסקוויט עם חמאה מומסת וחלב, מחלקים לשתי קערות, באחת מהן שופכים 3/4 מהכמות לצורך הכנת תחתית העוגה.

  • 02.

    למילוי: מקציפים במיקסר כ-10 דקות את הפודינג, שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, חלב וסוכר ביחד, עד לקבלת מרקם אחיד.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

     מכינים את הג'לטין לפי ההוראות היצרן ומוסיפים לתערובת.

  • 04.

     מקציפים את התערובת במיקסר עד קבלת מרקם אחיד כ-5 דקות, ושמים את המילוי על תחתית העוגה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

     לציפוי: ממיסים את השוקולד (במיקרוגל או בסיר בתוכו מים ועליו שמים קערה ובתוכה שוקולד) מערבבים עם שמנת מתוקה ומוסיפים מעל המילוי.

  • 06.

    שופכים על העוגה את רבע הכמות בקערה ששמרנו מהכנת התחתית.

  • 07.

    מכניסים למקרר למשך 3 שעות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(171)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.