עוגת סברינה חלבית - עוגה טעימה וממכרת | השף הלבן

עוגת סברינה חלבית

הכנהת סברינה קלסית, שלב שלב

מאת: אילנה קלימיאן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת סברינה חלבית

המרכיבים לתבנית מרובעת בינונית 10 מנות:

  • 7 ביצים
  • 7 כפות סוכר
  • 7 כפות שמן
  • 7 כפות קמח
  • 7 כפות סולת
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 שקיות סוכר וניל
למילוי:
  • 2 חבילות שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 41 כוס סוכר
  • 21 כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה לאחר שהקצף יתייצב, מוסיפיםאת החלמונים, את השמן.

  • 02.

    מקציפים בהדרגה בינונית ומוסיפים את הקמח, את הסוכר, אבקת אפיה וניל.

  • 03.

    מכניסים לתנור לאפות בחום של 180 מעלות כ-40 דקות, כאשר מכניסים קיסם והוא יוצא יבש.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    להכנת הסירופ:2 כוסות מים,1 כוס סוכר ו-4 כפיות רום.

  • 05.

    מחממיםמעט עד שהסוכר נמס ומכבים.ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור מצננים אותה מעט שופכים עלייה את הסירופ.

  • 06.

    מורחים בעדינות על כל העוגה ריבת תות שדה.

  • 07.

    להכנת הציפוי:2 שמנת מתוקה,41 כוס סוכר,21 כוס חלב.

  • 08.

    מקציפים היטב ברגע שהקצף מתייצב למרוח על העוגה.

הכנת? כאן מדרגים
(571)