עוגת סברינה חלבית
הכנהת סברינה קלסית, שלב שלב
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית מרובעת בינונית 10 מנות:
- 7 ביצים
- 7 כפות סוכר
- 7 כפות שמן
- 7 כפות קמח
- 7 כפות סולת
- 1 שקית אבקת אפיה
- 2 שקיות סוכר וניל
למילוי:
- 2 חבילות שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- 41 כוס סוכר
- 21 כוס חלב
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה לאחר שהקצף יתייצב, מוסיפיםאת החלמונים, את השמן.
-
02.
מקציפים בהדרגה בינונית ומוסיפים את הקמח, את הסוכר, אבקת אפיה וניל.
-
03.
מכניסים לתנור לאפות בחום של 180 מעלות כ-40 דקות, כאשר מכניסים קיסם והוא יוצא יבש.
טיימר מופעל
-
04.
להכנת הסירופ:2 כוסות מים,1 כוס סוכר ו-4 כפיות רום.
-
05.
מחממיםמעט עד שהסוכר נמס ומכבים.ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור מצננים אותה מעט שופכים עלייה את הסירופ.
-
06.
מורחים בעדינות על כל העוגה ריבת תות שדה.
-
07.
להכנת הציפוי:2 שמנת מתוקה,41 כוס סוכר,21 כוס חלב.
-
08.
מקציפים היטב ברגע שהקצף מתייצב למרוח על העוגה.
הכנת? כאן מדרגים