מתכון עוגת מוס ריבת חלב ושוקולד לבן | השף הלבן

עוגת מוס ריבת חלב ושוקולד לבן

שילוב יוצר דופן בקינוח של ריבת חלב ושוקולד לבן

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת מוס ריבת חלב ושוקולד לבן

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 1כוס אגוזי לוז
  • 1כוס שקדים לבנים
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/4 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 3 שמנת מתוקה
  • 1אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 3 כפות ריבת חלב
  • 1/2 כפית נס קפה
  • 1 שקית ג'לטין 14 גרם

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים אגוזים, שקדים 100 גרם שוקולד מריר סוכר ושקדים דק מעבירים לקערה.

  • 02.

    מקציפים חלמונים לקרם בהיר ומקפלים פנימה את תערובת השוקולד והשקדים.

  • 03.

    מקציפים חלבונים ומוסיפים לתערובת בעדינות.

  • 04.

    אופים 40-45 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 05.

    בסיקר קטן ממיסים שמנת ושוקולד לבן ומקפיאים לשעה.

  • 06.

    בסיר קטן/במיקרו ריבת חלב ונס קפה, ממיסים ג'לטין מומס לפי הוראות היצרן.

  • 07.

    קרם השוקולד הלבן הקפוא- מקציפים במערבל לקצף אוורירי, מוסיפים את ריבת החלב, נס קפה וג'לטין.הרכבה: מעל העוגה יוצקים את המוס ומיישרים.אפשר לגרד למעלה קצת שוקולד מריר או לפזר אגוזי מלך.מכניסים למקרר ל3-4 שעות

הכנת? כאן מדרגים
(213)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.