עוגת דבש מנצחת
מתכון לעוגת דבש מרשימה במיוחד, קלה ומהירה להכנה. אידיאלית לאירוח בארוחות ראש השנה! רוצים להפוך אותה למרשימה במיוחד? החליפו את זיגוג הרויאל בקצפת
המרכיבים ל10:
- 2 ביצים
- 2/3 כוס שמן
- 3/4 כוס דבש
- 1 כוס תה חזק
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/2 כפית קינמון טחון
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- קורט מלח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 ורבע כוסות קמח
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס אגוזים קצוצים גס
- אבקת סוכר
- שמנת צמחית "השף הלבן" מוקצפת
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים ביצים עם סוכר בעזרת מערבל במשך כ-3 דקות לקבלת בלילה בהירה ותפוחה. ומוסיפים את יתר המרכיבים פרט לקמח ולאבקת האפייה.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה לקראת הסוף ומערבבים מעט רק עד לקבלת תערובת אחידה.
-
03.
מעבירים לתבנית משומנת היטב ואופים בחום של 165 מעלות עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא יבש.
-
04.
לקישוט מפזרים אבקת סוכר, למראה חגיגי ניתן למרוח קצפת. מגישים לצד פירות חתוכים.
-
05.
בתאבון!
הידעת?
אם יש קינוח אחד שמיד גורמת לישראלים לחשוב על ראש השנה, הוא ללא ספק עוגת דבש. על אף שהיא קינוח חובה לראש השנהף, זה לא אמור שהיא אפשר לאכול אותה בשאר השנה. אז אם חשקה נפשכם בעוגת דבש מתוקה ומפנקת, כל מה שאנחנו צריכים זה מתכון פשוט ומנצח. אז הבאנו לכם מתכון לעוגת דבש מרשימה במיוחד, קלה ומהירה להכנה. אידיאלית לאירוח בארוחות ראש השנה! רוצים להפוך אותה למרשימה במיוחד? החליפו את זיגוג הרויאל בקצפת.