סופלה שוקולד עם רוטב תותים
סופלה שוקולד נמס בתוספת רוטב תותים
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 40 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 6 מנות:
- 4 חלמונים
- 1 ביצה
- 40 גרם סוכר
- קורט מלח
- 150 גרם שוקולד מריר
- 60 גרם שמן קנולה, ניתן להשתמש באפיון בטעם חמאה
- 40 גרם מיץ תפוזים סחוט טבעי
- 2 כפות קמח רגיל או קמח מצה בפסח או קמח ללא גלוטן
- 300 גרם תותים ולמי שרוצה גרסה ״ שמנה ״ ניתן להוסיף שמנת להקצפה חלבית או פרווה
									לרוטב:
								
											הוראות הכנה:
- 
								01.
								מקציפים את החלמונים, הביצה, הסוכר והמלח לקצף תפוח ואוורירי. 
- 
								02.
								את השוקולד ממיסים בכוס במיקרוגל ומוסיפים מיץ תפוזים ושמן. 
- 
								03.
								מוסיפים את תערובת השוקולד המומס אל קצף הביצים תוך כדי הקצפה. מוסיפים 2 כפות מהקמח, ומעבירים לתבניות אישיות. 
- 
								04.
								אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. טיימר מופעל
- 
								05.
								לרוטב: טוחנים את התתים במעבד מזון או בכותש קרח. ניתן להקציף עם שמנת פרווה או חלבית. מגישים את העוגות חמות עם רוטב תותים מעל בנדיבות ורצוי מקורר. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

