המרכיבים ל 15 מנות:
למוס:
- 2 קצפת צמחית
- 1 פודינג שוקולד בלגי
- 2 שוקולד מריר
- 2 סוכר ונילין
- 2 כפות סוכר
לעיטור:
- אגוזי לוז שלמים וקוקוס קלוי
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים היטב את הקצפת עם הפודינג והסוכר, והסוכר ונילין.
-
02.
ממיסים במיקרוגל את השוקולד מריר, וכשהוא נמס להוסיף אותו לקצפת שהקצפנו קודם ולתת ערבוב מהיר של דקה עד לקבלת מרקם אחיד.
-
03.
מכניסים את התערובת למזלף ידני ולמלא כוסיות קטנות יפות להגשה (יש בחד פעמי).
-
04.
מפזרים מעל קוקוס קלוי, או שוקולד מומס ואגוז לוז מעל ..
הכנת? כאן מדרגים