בלונדיז שוקולד לבן ופירות יער - מתכון קל, טעים ומהיר! | השף הלבן

בלונדיז שוקולד לבן ופירות יער

הקינוח הכי ממכר שיש! ריבועי שוקולד לבן קטנים במרקם פאדג'י שנמס בפה, מפוצצים בשוקולד, משודרגים עם פירות יער. את כל זה מכינים במהירות וקלות.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלונדיז שוקולד לבן ופירות יער
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 16 ריבועים:

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 100 גרם חמאה "תנובה"
  • 1 כוס קמח לבן או כוסמין
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • קורט מלח
לפיזור מלמעלה:
  • 1/4 כוס שוקולד צ'יפס לבן
  • 1/3 כוס תערובת פירות יער "סנפרוסט"
גודל תבנית: תבנית מרובעת 20X20

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים תנור ל- 180 מעלות בתוכנית "טורבו".

  • 02.

        בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד עם החמאה עד להמסה מלאה.

  • 03.

        בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הבלונדיז עם תערובת החמאה והשוקולד עד לאיחוד.

  • 04.

        מעבירים את תערובת הבלונדיז לתבנית ומפזרים מלמעלה שוקולד צ'יפס ופירות יער קפואים.

  • 05.

        אופים כ – 25-30 דקות, מוציאים וחותכים לריבועים לאחר צינון מוחלט.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.