עוגת קרמשניט גבינה פירורים – מתכון לעוגת שכבות בצק | השף הלבן

עוגת קרמשניט גבינה פירורים – מתכון לעוגת שכבות בצק

שלוש שכבות בצק עלים אפוי וקריספי ובניהם שכבת קצפת וניל בתוספת גבינה מסקרפונה

מאת: ליהי קרויץ
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קרמשניט גבינה פירורים – מתכון לעוגת שכבות בצק

המרכיבים ל25 מנות:

  • 1.5 חבילות בצק עלים מרודד "מעדנות" מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • 3 חבילות שמנת מתוקה קרה מסדרת "השף הלבן"
  • 3 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב "תנובה"
  • 1 קופסת גבינה מסקרפונה קולקשן / גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים 3 תבניות חד פעמיות גדולות בנייר אפייה. פותחים את החבילה על השולחן ומחלקים ל-2 חלקים שווים. ומהחבילה הבאה לוקחים עוד חלק בצקבאותו גודל של הבצקים. כך שכולם יהיו זהים בגודלם.

  • 02.

    מניחים כל בצק בתבנית. מחוררים בעזרת מזלג. טיפ מקצועי- מפזרים קצת סוכר על כל דף כדי שהמאפה יקבל קריספיות נהדרת ויישאר יותר זמן פריך.

  • 03.

    אופים בתנור שחומם מראש לחום נמוך 160 מעלות עד אשר המאפה יציב זהוב וקריספי. מקררים. אופן הכנת קרם קצפת גבינה מסקרפונה:

  • 04.

    שמים בקערת המיקסר את השמנת הקרה. גבינת המסקרפונה. החלב ואבקת אינסטנט פודינג וניל.

  • 05.

    מקציפיםבמהירות בינונית . ולאחר כדקה במהירות בינונית גבוהה עד שהקצפת מתייצבת. אופן הרכבת העוגה;

  • 06.

    מניחיםבתבנית או מגש בסיס בצק עלים אפוי. שמים קצת פחות מחצי כמות הקרם המוקצף. מורחים ומיישרים.

  • 07.

    מכסים שוב עם עלה בצק נוסף. לוחצים אותו בזהירות על הקרם כדי שיצמד. מניחים מעל את כמעט כל הכמות הנותרת של הקרם. משאירים בצד כחצי כוס קרםלמריחה מסביב שולי העוגה כדי ליצור מראה אחיד.

  • 08.

    מפורריםבעזרת כפות הידיים את הבצק שנותר ומפזרים על הקרם מלמעלה. (מי שלא רוצה לפורר את החלק העליון יניח אותו על הקרם ואז יישר עם חצי כוס הקרם את שולי העוגה).

  • 09.

    עוטפיםהכול בניילון נצמד ומכניסים לקירורלמשך כשעתיים שלוש לפני החיתוך.

  • 10.

    מפזרים מעט אבקת סוכר לפני ההגשה. טיפ - כדי לחתוך בקלות את העוגה ניתן לאחסן את העוגה למשך כשתיים שלוש במקפיא וכך הפרוסות יחתכו בקלות.

הכנת? כאן מדרגים
(24)