עוגת גבינה טבעונית אפויה - מתכון עם עיטורי פירות | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה טבעונית אפויה

גרסה טבעונית ונפלאה לעוגת גבינה חלומית

מאת: סבינה ולדמן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם עיצוב: דיאנה לידנר

המרכיבים ל12:

  • 2 כפות קורנפלור
  • 15 גרם חמאת קוקוס מומסת
  • קורט מלח
קציפת יוגורט:
  • 4 יחידות מעדן סויה במתיקות מעודנת "סויה תנובה"
  • 2 כפות גדושות פודינג וניל
להגשה:
  • 1 נקטרינה פרוסה דק
  • 1 שזיף פרוס דק
  • 2 פסיפלורה
  • 1 קופסא פטל טרי או קפוא "סנפרוסט"
  • אבקת סוכר
עוגת גבינה -
  • 120גרם אגוזי קשיו
  • 225 גרם סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי "תנובה"
  • 240 גרם קרם קוקוס
  • 180 גרם מייפל
  • גרידה ומיץ מלימון אחד
  • 1 כפית תמצית וניל
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכסים את הקשיו במים רותחים ומשרים לשעה לפחות. מסננים ומיבשים על נייר מגבת. מניחים במעבד מזון עם להב פלדה יחד עם יתר רכיבי העוגה וטוחנים למחית חלקה מאוד. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לתנור מחומם מראש ל170 מעלות לשעה, עד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט. מוציאים ומצננים במקרר לפחות שלוש שעות. מחלצים מהתבנית.

  • 02.

    מקציפים יחד את הסויה עם הפודינג לקצף יציב אך רך, ומכסים בו את העוגה. מצננים שעה לפחות להתייצבות. מעטרים בפירות ואבקת סוכר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)