עוגת גבינה קרה עם שכבת ביסקוויטים ואוכמניות | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרה עם ביסקוויטים ואוכמניות

ביסקויטים, גבינה קרה, אוכמניות. שילוב שמצליח תמיד

מאת: מירית רוסו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרה עם ביסקוויטים ואוכמניות

המרכיבים לתבנית עגולה:

  • חב' ביסקוטים
  • חלב
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 גבינה לבנה
  • 1 ג'לטין
  • רבע כוס מים
  • רבע כפית תמצית וניל
  • 1 כוס סוכר
  • קופסת אוכמניות או קונפיטורה של אוכמניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    לוקחים תבנית עגולה.

  • 02.

    טובלים בחלב ביסקוטים ומסדרים בתבנית.

  • 03.

    מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצף נוקשה ויציב.

  • 04.

    את הגלטים ממיסים במים פושרים ומכניסים לתערובת הגבינה + הוניל ומערבבים לתערובת אחידה.

  • 05.

    לוקחים את הקצף מוסיפים לגבינה ומערבבים בתנועת קיפול.

  • 06.

    לאחר מכן מכניסים את תערובת הגבינה לתבנית עם הביקוטים ולמקרר.

  • 07.

    לאחר שהעוגה במקרר שעתים והוא יציב לוקחים את האוכמניות, מערבבים עם מעט מאוד מים כדי שיהי יותר קל המריחה.

  • 08.

    מפזרים על העוגה ומכניסה בשנית למקרר הכי טעים לאכול למחרת.

  • 09.

    *טיפ אפשר במקום הבסקוטים להחליף לפטיבר או לעשות בצק פריך. אפשר לעשות במקום האוכמניות פטל או ג'לי

הכנת? כאן מדרגים
(95)