מתכון לעוגת גבינה קרה עם ביסקוויטים ואוכמניות
ביסקויטים, גבינה קרה, אוכמניות. שילוב שמצליח תמיד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית עגולה:
- חב' ביסקוטים
- חלב
- 2 שמנת מתוקה
- 2 גבינה לבנה
- 1 ג'לטין
- רבע כוס מים
- רבע כפית תמצית וניל
- 1 כוס סוכר
- קופסת אוכמניות או קונפיטורה של אוכמניות
הוראות הכנה:
-
01.
לוקחים תבנית עגולה.
-
02.
טובלים בחלב ביסקוטים ומסדרים בתבנית.
-
03.
מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצף נוקשה ויציב.
-
04.
את הגלטים ממיסים במים פושרים ומכניסים לתערובת הגבינה + הוניל ומערבבים לתערובת אחידה.
-
05.
לוקחים את הקצף מוסיפים לגבינה ומערבבים בתנועת קיפול.
-
06.
לאחר מכן מכניסים את תערובת הגבינה לתבנית עם הביקוטים ולמקרר.
-
07.
לאחר שהעוגה במקרר שעתים והוא יציב לוקחים את האוכמניות, מערבבים עם מעט מאוד מים כדי שיהי יותר קל המריחה.
-
08.
מפזרים על העוגה ומכניסה בשנית למקרר הכי טעים לאכול למחרת.
-
09.
*טיפ אפשר במקום הבסקוטים להחליף לפטיבר או לעשות בצק פריך. אפשר לעשות במקום האוכמניות פטל או ג'לי
הכנת? כאן מדרגים