עוגת גבינה קרה עם שכבת ביסקוויטים ואוכמניות | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרה עם ביסקוויטים ואוכמניות

ביסקויטים, גבינה קרה, אוכמניות. שילוב שמצליח תמיד

מאת: מירית רוסו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרה עם ביסקוויטים ואוכמניות

המרכיבים ל תבנית עגולה:

  • חב' ביסקוטים
  • חלב
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 גבינה לבנה
  • 1 ג'לטין
  • רבע כוס מים
  • רבע כפית תמצית וניל
  • 1 כוס סוכר
  • קופסת אוכמניות או קונפיטורה של אוכמניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    לוקחים תבנית עגולה.

  • 02.

    טובלים בחלב ביסקוטים ומסדרים בתבנית.

  • 03.

    מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצף נוקשה ויציב.

  • 04.

    את הגלטים ממיסים במים פושרים ומכניסים לתערובת הגבינה + הוניל ומערבבים לתערובת אחידה.

  • 05.

    לוקחים את הקצף מוסיפים לגבינה ומערבבים בתנועת קיפול.

  • 06.

    לאחר מכן מכניסים את תערובת הגבינה לתבנית עם הביקוטים ולמקרר.

  • 07.

    לאחר שהעוגה במקרר שעתים והוא יציב לוקחים את האוכמניות, מערבבים עם מעט מאוד מים כדי שיהי יותר קל המריחה.

  • 08.

    מפזרים על העוגה ומכניסה בשנית למקרר הכי טעים לאכול למחרת.

  • 09.

    *טיפ אפשר במקום הבסקוטים להחליף לפטיבר או לעשות בצק פריך. אפשר לעשות במקום האוכמניות פטל או ג'לי

הכנת? כאן מדרגים
(96)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.