עוגת גבינה קלה
כמה פשוט – ככה טעים: מתכון לעוגת גבינה אפויה עם ציפוי קרם וניל שתכינו בפחות מחצי שעה של עבודה.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל10-12 מנות:
- 7 ביצים
- 3 גביעים גבינה 9% (סך בכל 750 גרם)
- 1 מיכל שמנת חמוצה
- 4 כפות קורנפלור
- 2 שקיות סוכר וניל
- 3/4 כוס סוכר
- 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
לקרם:
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
הוראות הכנה:
-
01.
מפרידים את הביצים ומכינים 2 תערובות:
-
02.
תערובת ראשונה: מקציפים במערבל את החלבונים, מוסיפים בהדרגה הסוכר ואת הסוכר וניל לקצף חזק ויציב.
-
03.
תערובת שניה: מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים והשמנתהחמוצה, ומוסיפים את הגבינה תוך הערבוב. מוסיפיםבהדרגה את הקורנפלור ואת האינסטנטפודינג וניל.
-
04.
בתום הכנת התערובת השניה, מכניסים אותה לתערובת הראשונה בתנועות קיפול, ויוצרים תערובת אחידה.
-
05.
משמניםתבנית ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך50 דקות. מכבים אתהתנור ומשאירים את העוגה בתנור למשך 20 דקות נוספות עם דלת תנור פתוחה.
טיימר מופעל
-
06.
להכנת הקרם: מקציפים במערבל את חומרי הקרם: שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל. שומריםבמקרר.
-
07.
כשהעוגה מצטננת, מורחים עליה את הקרם.
הכנת? כאן מדרגים