מתכון עוגת גבינה קלאסית קלה להכנה | השף הלבן

עוגת גבינה קלאסית קלה להכנה

עוגת גבינה קלאסית קלה להכנה – בלי סיבוכים ותוספות מיותרות, מתכון פשוט שכל אחד יכול להכין לסופ"ש הקרוב או לחג שבועות

מאת: אביטל לוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה קלה להכנה

המרכיבים ל10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:

לבסיס
  • כוס וחצי ביסקוויטים טחונים דק
  • 100 גרם חמאה מומסת
למלית
  • 750 גרם גבינה 9%
  • כפית תמצית וניל
  • 6 ביצים מס' 2
  • 1 כוס סוכר
לציפוי
  • 2 שמנת חמוצה (רגילה 15%)
  • 2 כפות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים חמאה.

  • 02.

    מערבבים את הביסקויטים עם החמאה המומסת ומהדקים לתחתית התבנית.

  • 03.

    מכניסים למקפיא עד סיום הכנת המלית.

  • 04.

    מחממים תנור לחום של 150מעלות.

  • 05.

    מקציפים גבינה, סוכר ותמצית וניל עד לעיסה אחידה.

  • 06.

    מוסיפים תוך כדי הקצפה את הביצים אחת אחת ומערבלים לעיסה אחידה.

  • 07.

    יוצקים על הבסיס ומכניסים לתנור .

  • 08.

    אופים במשך 40-45 דק' עד שהעוגה מתייצבת אך עדיין רכה במרכזה.

  • 09.

    מוציאים מהתנור ומצננים במשך 15 דק'.

  • 10.

    מערבבים את השמנת עם הסוכר והסוכר וניל.

  • 11.

    מצפים את העוגה בעדינות ואופים 8 דק' נוספות.

הכנת? כאן מדרגים
(225)