עוגת גבינה פרווה – על בסיס סויה בסגנון גבינה לבנה | השף הלבן

עוגת גבינה פרווה

גרסה נפלאה לעוגת גבינה שתתאים גם לרגישים לחלב המבוססת על סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי

מאת: שף עומר מילר
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: חיים יוסף עיצוב: ענת לבל

המרכיבים ל4:

  • 2 מכלים קטנים קצפת צמחית "השף הלבן"
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 1 חבילה סוכר וניל
  • 1 גרדה מלימון
  • 3 גביעים (750 גרם) סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי, סויה תנובה
  • 200 גרם תותים (או פרי אחר)

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מקציפים את הקצפת הצמחית יחד עם גרדת הלימון, הפודינג וסוכר הוניל עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 02.

    בתנועות קיפול גדולות מוסיפים את גבינת הסויה לקערת הקצפת.

  • 03.

    את התערובת יוצקים לכוסות הגשה ומעטרים בתותים או פרי עונתי אחר.

הכנת? כאן מדרגים
(16)