עוגת גבינה פרווה
גרסה נפלאה לעוגת גבינה שתתאים גם לרגישים לחלב המבוססת על סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: חיים יוסף
עיצוב: ענת לבל
המרכיבים ל4:
- 2 מכלים קטנים קצפת צמחית "השף הלבן"
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
- 1 חבילה סוכר וניל
- 1 גרדה מלימון
- 3 גביעים (750 גרם) סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי, סויה תנובה
- 200 גרם תותים (או פרי אחר)
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מקציפים את הקצפת הצמחית יחד עם גרדת הלימון, הפודינג וסוכר הוניל עד לקבלת קצפת יציבה.
-
02.
בתנועות קיפול גדולות מוסיפים את גבינת הסויה לקערת הקצפת.
-
03.
את התערובת יוצקים לכוסות הגשה ומעטרים בתותים או פרי עונתי אחר.
הכנת? כאן מדרגים