עוגת גבינה פירורים שמומלץ להקפיא לפני ההגשה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה פירורים שמומלץ להקפיא לפני ההגשה

עוגת גבינה פירורים

מאת: שירן סבג
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה פירורים שמומלץ להקפיא לפני ההגשה

המרכיבים ל 15 מנותתבנית מלבנית:

לתחתית ולפירורים:
  • 350 גרם עוגיות סנדוויץ' בטעם שוקולד (כמו אוריאו)
  • 80 גרם חמאה, מומסת
למלית הגבינה:
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 0.75 כוס (150 גרם) סוכר
  • 0.5 חפיסה אינסטנט פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
  • 250 גרם גבינת שמנת 30% שומן עדיף נפוליאון (מיכל של 225 מ"ל+כף גדושה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה: אופן ההכנה הכנת התחתית:

  • 02.

    מפוררים כ-250 גרם עוגיות לפירורים דקים יחסית, במעבד מזון, במערוך או פשוט בעזרת הידיים (שומרים בצד 8-10 עוגיות כפולות).

  • 03.

    מערבבים את הפירורים בחמאה מומסת ומהדקים כשכבה אחידה, בתחתית התבנית. הכנת מלית הגבינה:

  • 04.

    במיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 05.

    מקפלים פנימה את הגבינות. מרכיבים ומצננים:

  • 06.

    כדאי להשתמש בשקף לאפייה להקל על החילוץ – מניחים יריעת שקף בהיקף הפנימי של התבנית.

  • 07.

    יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית ומחליקים.

  • 08.

    מפוררים את העוגיות הנותרות ומפזרים מעל העוגה.

  • 09.

    מעבירים בכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות.

  • 10.

    לפני ההגשה מקפיאים חצי שעה כדי שהעוגה תהיה קרה ביותר.

  • 11.

    פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(78)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.