עוגת גבינה עם תותים וג'לי מיוחדת לאירוח | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה עם תותים וג'לי

עוגת גבינה מתוקה ומעודנת עם תותים וג'לי. מושלמת לאירוח או לסיום ארוחה חלבית עשירה

מאת: Lora Melik
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה עם תותים וג'לי

המרכיבים ל 8-12 מנות:

לבצק:
  • 2 ביצים
  • 100 גרם של סוכר
  • קמח 100 גרם
קרם:
  • 300 גרם גבינת קרם שמנת
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 32%-38%
  • 2 ביצים
  • 100 גרם של סוכר
  • מקל וניל (או סוכר וניל - כפית 1)
לציפוי:
  • תותים
  • ג'לי לעוגה (חבילה אחת, בכל טעם שתרצו)

הוראות הכנה:

  • 01.

    שכבת ביסקוויט:

  • 02.

    מקציפים ביצים עם סוכר (להקציף לפחות 5-7 דקות).

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 03.

    מוסיפים קמח ולערבב בעדינות.

  • 04.

    את תבנית (בקוטר של 28 ס"מ) משמנים מעט, ושופכים לתוכה את הבצק.

  • 05.

    שמים בתנור, שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 10-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    מצננים. שכבת גבינה.

  • 07.

    את גבינת קרם שמנת מערבבים עם סוכר.

  • 08.

    מוסיפים שמנת מתתוקה, מערבבים היטב.

  • 09.

    מוסיפים את הביצים ומערבבים.

  • 10.

    חותכים את מקל וניל, ומוציאים את הזרעים אל תערובת הגבינות. (אם משתמשים בסוכר וניל במקום מקל וניל, מוסיפים אותו בשלב זה).

  • 11.

    שופכים קרם גבינה על שכבת ביסקוויט מקוררת.

  • 12.

    שמים בתנור שחומם מראש 180 מעלות ולאפות במשך 25-30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 13.

    מצננים. שכבת תותים:

  • 14.

    על הקרם המקורר שמים תותים. (אפשר לחתוך לחצי ולטבול את אמצע התות בסוכר. לא חובה)

  • 15.

    מכינים ג'לי כפי שכתוב על האריזה.

  • 16.

    שופכים בזהירות (!!!) את ג'לי על תותים.

  • 17.

    שמים במקרר למשך 6-8 שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(169)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.