עוגת גבינה עם תותים וג'לי מיוחדת לאירוח | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה עם תותים וג'לי

עוגת גבינה מתוקה ומעודנת עם תותים וג'לי. מושלמת לאירוח או לסיום ארוחה חלבית עשירה

מאת: Lora Melik
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה עם תותים וג'לי

המרכיבים ל8-12 מנות:

לבצק:
  • 2 ביצים
  • 100 גרם של סוכר
  • קמח 100 גרם
קרם:
  • 300 גרם גבינת קרם שמנת
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 32%-38%
  • 2 ביצים
  • 100 גרם של סוכר
  • מקל וניל (או סוכר וניל - כפית 1)
לציפוי:
  • תותים
  • ג'לי לעוגה (חבילה אחת, בכל טעם שתרצו)

הוראות הכנה:

  • 01.

    שכבת ביסקוויט:

  • 02.

    מקציפים ביצים עם סוכר (להקציף לפחות 5-7 דקות).

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 03.

    מוסיפים קמח ולערבב בעדינות.

  • 04.

    את תבנית (בקוטר של 28 ס"מ) משמנים מעט, ושופכים לתוכה את הבצק.

  • 05.

    שמים בתנור, שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 10-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    מצננים. שכבת גבינה.

  • 07.

    את גבינת קרם שמנת מערבבים עם סוכר.

  • 08.

    מוסיפים שמנת מתתוקה, מערבבים היטב.

  • 09.

    מוסיפים את הביצים ומערבבים.

  • 10.

    חותכים את מקל וניל, ומוציאים את הזרעים אל תערובת הגבינות. (אם משתמשים בסוכר וניל במקום מקל וניל, מוסיפים אותו בשלב זה).

  • 11.

    שופכים קרם גבינה על שכבת ביסקוויט מקוררת.

  • 12.

    שמים בתנור שחומם מראש 180 מעלות ולאפות במשך 25-30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 13.

    מצננים. שכבת תותים:

  • 14.

    על הקרם המקורר שמים תותים. (אפשר לחתוך לחצי ולטבול את אמצע התות בסוכר. לא חובה)

  • 15.

    מכינים ג'לי כפי שכתוב על האריזה.

  • 16.

    שופכים בזהירות (!!!) את ג'לי על תותים.

  • 17.

    שמים במקרר למשך 6-8 שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(168)