מתכון לעוגת גבינה ללא גלוטן
עוגת גבינה מהירה וקלה להכנה לרגישים לגלוטן
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות / תבנית בקוטר 26 ס"מ:
- 1 קילו גבינה לבנה רכה 9% "תנובה"
- 1 שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
- 1 שקית קטנה של ג’לטין
- ריבת פירות יער
- סוכר או תחליף סוכר לפי הטעם (בין 4-3 כפיות)
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב, מערבבים את הקצף עם הגבינה ומוסיפים סוכר. במקביל ממיסים את הג’לטין במים פושרים עד להמסה מוחלטת של האבקה ללא גושים.
-
02.
מערבבים את כל הרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד. שופכים לתבנית עגולה ושמים במקרר לשעה עד שעתים עד שהעיסה נעשת צמיגית וקופצנית כמו ג’לי.
-
03.
מורחים ריבה על החלק העליון של העוגה בצורה שווה.
הכנת? כאן מדרגים