עוגת גבינה ושוקולד על בסיס פריך של ביסקוויטים | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד על בסיס פריך של ביסקוויטים

עוגת שכבות ביסקוויט, שוקולד וגבינה שיגרמו לכולם ללקק את האצבעות

מאת: דנית שוחט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה ושוקולד על בסיס פריך של ביסקוויטים

המרכיבים ל תבנית עגולה 26:

לבסיס:
  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפות קקאו
  • 3 כפות אבקת סוכר
מלית גבינה:
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 200 גרם גבינת שמנת חמוצה 30%
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • גרידת תפוז
  • 2 כפות קורנפלור
מלית שוקולד:
  • 100 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הבסיס: מערבלים במיקסר ביסקוויטים, חמאה מומסת, קקאו ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.

  • 02.

    משטחים בתבנית האפיה, ומעבירים למקפיא עד להכנת תערובות הגבינה והשוקולד.

  • 03.

    הכנת הגבינה: מערבלים במיקסר את גבינת השמנת עד לריכוך הגבינה, ומוסיפים גבינה לבנה, שמנת חמוצה, סוכר, תמצית וניל, קורנפלור וגרידת תפוז. מערבלים יחד ומוסיפים ביצים בהדרגה.

  • 04.

    מעביריםלספל 3/4 כוס ממלית הגבינה, ואת השאר לתבנית האפיה.

  • 05.

    הכנת השוקולד: ממיסים את השוקולד ומערבבים אותו עם מלית הגבינה שבספל עד תערובת אחידה.

  • 06.

    בעזרת שק זילוף או כף, יוצרים מהשוקולד עיגולים על גבי תערובת הגבינה שבתבנית האפיה.

  • 07.

    אופים למשך שעה ב-150 מעלות. לאחר שעה, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים לעוד חצי שעה. לאחר מכן מצננים ושומרים במקרר - רצוי יום לפני שפורסים אותה.

הכנת? כאן מדרגים
(28)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.